Kako spremeniti nastavitve lastnika na uporabljenem iPod-u

Če ste uporabili iPod za uporabo v vašem podjetju, je prejšnji uporabnik morda zanemaril nastavitve. To lahko postane manjše motnje, če sinhronizirate vaš iPod in ga vidite kot prejšnjega lastnika. Če želite spremeniti nastavitve in obnoviti iPod na osnovne tovarniške nastavitve z najnovejšo programsko opremo iOS, uporabite funkcijo obnovitve iTunes. To zagotavlja, da lahko iPod sinhronizirate z novim računalnikom in prilagodite svoj iPod z nastavitvami.

Obnovi

1.

Priključite iPod na računalnik in nato zaženite iTunes, če se ne odpre samodejno. Uporabniki sistema Windows bodo morda morali prenesti iTunes s spletnega mesta Apple. Mac uporabniki lahko preprosto kliknejo ikono iTunes v Docku. (Glejte nasvete)

2.

Kliknite na vaš iPod pod Naprave v stranski vrstici.

3.

Kliknite zavihek »Povzetek«, če ni privzeto izbran, in nato kliknite možnost »Obnovi«.

4.

V pogovornem oknu, ki se prikaže, izberite gumb »Ne varnostno kopiraj«. Nato kliknite gumb "Obnovi", ko se prikaže poziv.

Nova nastavitev

1.

Priključite iPod na računalnik in nato zaženite iTunes, če se ne odpre samodejno.

2.

Izberite iPod, ko se prikaže v razdelku Naprave v stranski vrstici. Prikaže se pogovorno okno Setup Assistant.

3.

Vnesite svoje ime v besedilno polje Ime. Nato izberite možnosti za sinhronizacijo skladb, fotografij in aplikacij. Če želite, da iTunes poskrbi za sinhronizacijo, preverite vsa potrditvena polja. Nato kliknite gumb "Končano".

Nasveti

  • Če v sistemu Windows nimate nameščenega programa iTunes, prenesite program iTunes iz Appleove spletne strani (glej povezavo v virih), dvokliknite programsko datoteko in sledite navodilom za namestitev.
  • Odprite iTunes v sistemu Windows tako, da kliknete meni Start, vtipkate iTunes v iskalno polje in izberete iTunes, da ga odprete.
 

Pustite Komentar