Kako spremeniti nastavitve zasebnosti na Twitterju, da nihče ne more videti mojih tweetov

Kot uporabnik v storitvi Twitter imate možnost javno prikazovanje vaših tweetov ali njihovo zasebnost. Zasebne tweete so prikazane samo tistim, ki vas spremljajo. Privzeto so vaše tweets javne, vendar lahko kadar koli preprosto spremenite nastavitve zasebnosti. Spremembe začnejo veljati takoj in vplivajo na vse vaše pretekle tweete.

Omejitve

Ko so nastavitve zasebnosti nastavljene za zaščito vaših tweetov, pride do določenih omejitev. Na primer, morate ročno odobriti vsako novo zahtevo spremljevalca - odvisno od nastavitev obvestil prejmete besedilo ali e-poštno sporočilo, ki vas obvesti o novi zahtevi spremljevalca. Vaši tweets tudi ne prikazujejo v iskalnikih. Poleg tega, ko vas sledilec retweets, samo drugi privrženci lahko vidijo retweeted sporočilo.

Zaščita vaših tvitov

Kliknite ikono v obliki zobnika na domači strani računa za Twitter, izberite »Nastavitve« in nato kliknite zavihek »Varnost in zasebnost«, da si ogledate vse možnosti za zaščito računa. Potrdite polje »Protect My Tweets« in nato kliknite »Save Changes«. Shranite geslo, da potrdite spremembe. Potrdite, da so vaši tweets zdaj zasebni, tako da si ogledate svoj profil: poleg vašega uporabniškega imena v glavi naj bo prikazana ikona ključavnice.

 

Pustite Komentar