Kako počistiti shranjeno zaslonsko ime v AOL prijavni strani

Če redno uporabljate AOL Desktop za e-pošto, takojšnje sporočanje in brskanje po spletu, lahko program nastavite tako, da se bo spominjal vašega zaslonskega imena, da se zmanjša čas prijave. Če računalnik delite z drugimi, lahko vsak uporabnik shrani tudi svoje zaslonsko ime AOL. Ko nekdo preneha z uporabo namizja AOL, lahko z njega vnesete povezano zaslonsko ime.

1.

Zaženite programsko opremo AOL Desktop.

2.

Kliknite prvi spustni meni in izberite zaslonsko ime, ki ga želite odstraniti.

3.

Počistite polje poleg možnosti »Zapomni si me«.

4.

Kliknite »Da«, da potrdite, da želite odstraniti to zaslonsko ime s seznama, nato pa kliknite »V redu«.

Nasveti

  • AOL ne bo shranil nobenega zaslonskega imena, ki ga vnesete, če ne izberete polja »Zapomni si me«.
  • Če potrdite polje »Shrani geslo«, bo AOL samodejno izpolnil vaše geslo vsakič, ko se prijavite. Če ste na računalniku v skupni rabi, ga lahko počistite.

Opozorila

  • Ta navodila delujejo samo, če imate več zaslonskih imen.
  • Zadnjega zaslonskega imena, ki je bilo vpisano v AOL, ne morete odstraniti. Če je v zaslonu za prijavo AOL samo eno zaslonsko ime, ga ne morete odstraniti.
  • Ta članek velja za AOL Desktop v10.1. Navodila se lahko v drugih različicah razlikujejo.
 

Pustite Komentar