Kako popolnoma izbrisati račun Tumblr

Medtem ko nekateri uporabniki interneta vidijo Tumblr kot samo še eno spletno platformo, podjetja in strokovnjaki, kot so fotografi in umetniki, uporabljajo spletno mesto za promocijo izdelkov in razvoj spletnih portfeljev. Tumblr omogoča uporabnikom, da blog o življenjskih situacijah, dogodkih ali poslovnih temah. Vendar se lahko pojavijo situacije, kjer morate popolnoma izbrisati račun Tumblr, da odstranite informacije o računu in profesionalne slike ali drugo vsebino spletnega dnevnika.

Računi Tumblr

V nasprotju z nekaterimi drugimi spletnimi storitvami, ki ponujajo storitve spletnega dnevnika in fotografij, Tumblr ni omejen na en blog ali fotografski vir. En sam račun Tumblr ima lahko priložene sekundarne bloge, ki jih lahko napišejo ali vsebujejo različni avtorji, čeprav lahko en avtor ustvari več blogov znotraj istega računa Tumblr. Ta funkcija je še posebej uporabna za podjetja in profesionalne izvajalce, saj lahko vsak blog sledi drugemu zaposlenemu ali projektu.

Brisanje sekundarnih spletnih dnevnikov

Če se sekundarni blog uporablja za določen namen, kot je zapisovanje posameznih projektov, ustvarjanje neodvisnih portfeljev ali zbiranje uradnih objav zaposlenih v podjetju, lahko vso vsebino v spletnem dnevniku izbrišete tako, da izbrišete sam spletni dnevnik. To je mogoče storiti na dva načina, odvisno od tega, ali je blog skupinski blog ali ne. Če ste edini, ki objavlja v spletnem dnevniku, ga lahko izbrišete in njegovo vsebino z možnostjo »Izbriši ta blog« v meniju »Nastavitve bloga« na nadzorni plošči Tumblr. Če je blog skupinski blog, mora vsak član skupine Tumblr zapustiti blog, tako da izbere "Zapusti ta blog" v meniju Člani na nadzorni plošči.

Izbris računa

Če želite v celoti izbrisati račun Tumblr, morate obiskati stran Tumblr Delete Account. Preden boste lahko dostopali do strani, se boste morali prijaviti v račun, ki ga želite izbrisati, in potrditi brisanje računa, preden bo račun Tumblr izbrisan. Ko je izbrisan, ni mogoče rešiti nobene vsebine iz računa Tumblr; račun, vsi sekundarni blogi, povezani z računom, in vsa vsebina, ki jo je avtor objavil, bodo trajno izbrisani. Vsak material, ki ga ne želite izgubiti, je treba varnostno kopirati, tako da ga ročno shranite s strani Tumblr blog ali s pomočjo aplikacije Tumblr backup / export.

Ustvarjanje novega računa

Če izbrišete račun, to ne pomeni, da ne morete več biti aktivni v Tumblr. Ko potrdite brisanje prejšnjega računa Tumblr, lahko za ustvarjanje novega računa uporabite svoj e-poštni naslov in celo vaše prejšnje uporabniško ime. Vsebina ali nastavitve prejšnjega računa se ne bodo prenesle na nov račun, ki ga ustvarite z istimi poverilnicami. To je lahko koristno pri preimenovanju osebnega računa v poklicni račun ali obratno.

 

Pustite Komentar