Kako izbrisati podvojeni račun na LinkedIn

Če ste na LinkedInu pomotoma ustvarili dvojnik računa, boste verjetno želeli poenotiti svojo prisotnost na profesionalnem spletnem mestu in odpraviti vse profile razen enega. Ko se odločite, kateri račun želite obdržati, se lahko hitro in preprosto znebite dodatnega. Preden zaustavite podvojeni račun, pa preverite, ali so na voljo informacije in stiki, ki jih želite ohraniti, in sprejmite ukrepe za njihovo selitev na račun, ki ga obdržite.

1.

Prijavite se v LinkedIn z e-poštnim naslovom in geslom računa, ki ga želite izbrisati. Če se ne morete spomniti gesla, uporabite "Pozabljeno geslo"? povezavo za potrditev identitete in ponastavitev gesla.

2.

Preglejte seznam povezav na podvojenem računu. Če vključuje stike, ki jih želite obdržati, se obrnite na LinkedIn in prosite, naj se vaši računi združijo ali si zapišete imena in kontaktne podatke, tako da lahko ponovno vzpostavite povezave, tako da pošljete povabila z drugega računa.

3.

Preberite svoj profil. Če vsebuje informacije o zgodovini dela, zmožnostih ali izkušnjah, ki jih želite dodati računu, ki ga želite obdržati, kopirajte podatke v odložišče in ga prilepite v WordPadov dokument, tako da ga lahko kopirate in prilepite v svoj računalnik. drug račun LinkedIn.

4.

Poiščite svoje ime v zgornjem desnem kotu domače strani svojega podvojenega računa. Kliknite na "Nastavitve" v meniju, ki se odpre.

5.

Poiščite razdelek za račun nastavitev LinkedIn in kliknite »Zapri svoj račun«. Ugotovite razlog zaprtja računa in kliknite gumb »Nadaljuj«, da dokončate postopek.

Nasveti

  • Če e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri ustvarjanju podvojenega računa, ne obstaja več, se obrnite na LinkedIn in prosite za pomoč.
  • LinkedIn lahko združi vaše podvojene račune in ohrani vaše povezave. Ko stopite v stik s storitvijo, morate vnesti e-poštne naslove in obliko vašega imena, ki ste ga uporabili v vsakem računu, in določiti račun, ki ga želite zapreti s svojim URL-jem.
  • Medtem ko ste prijavljeni v LinkedIn, račun, ki ga trenutno uporabljate, prikaže ikono »Vi« v rezultatih iskanja.
  • Če znova povabite povezave za ponovno vzpostavitev v primarnem računu, prilagodite privzeto besedilo povabila, da bodo te povezave vedele, zakaj jih drugič povabite.

Opozorilo

  • Priporočila se ne prenesejo, ko združite podvojene račune LinkedIn.
 

Pustite Komentar