Kako izbrisati objavo na Facebooku z napravo iPhone

Če ste dovolili, da več aplikacij objavljate na vaši Facebook Timeline ali poslovni strani, lahko objavljajo zgodbe, ki jih ne želite prikazati na časovnici. Če niste v pisarni in nimate dostopa do računalnika, lahko s telefonom iPhone izbrišete objavo s svojega računa Facebook. Čeprav objav ne morete izbrisati neposredno iz časovnice, lahko dnevnik aktivnosti upravljate vso vsebino v računu. Ta funkcija je še posebej uporabna, če ena od vaših objav vsebuje nekaj napak ali nepravilnih podatkov.

Izbriši objave na Facebooku

Zaženite aplikacijo Facebook na svojem iPhoneu in se prijavite v svoj račun Facebook, če boste pozvani. Pomaknite se na svojo stran ali časovno premico in pod vašimi osebnimi podatki poiščite razdelek O podjetju. Povlecite v levo, da se pomikate po ikonah, dokler se ne prikaže obvestilo »Dnevnik aktivnosti«, nato pa se ga dotaknite. Dnevnik aktivnosti prikazuje vse vaše dejavnosti v storitvi Facebook, vključno z vašimi objavami. Dotaknite se kroga desno od objave in tapnite »Izbriši«. Če se dotaknete možnosti »Skrij od časovne premice«, boste namesto tega izbrisali post. Z dotikom kroga poleg podobnega se prikaže možnost za razliko od objave.

 

Pustite Komentar