Kako izbrisati posamezne klice v storitvi Skype

Skype omogoča uporabnikom, da stopijo v stik preko telefonskih klicev, računalniških video komunikacij in besedilnih sporočil. Od maja 2012 enkratnih klicev ali pogovorov ni mogoče izbrisati. Vendar pa lahko sporočila in klice za določeno časovno obdobje ali z določeno osebo skrijete ali izbrišete iz zgodovine računa Skype. Skrivanje pogovora ohranja informacije nedotaknjene, vendar nevidne, če ne spremenite nastavitev; Brisanje izbriše pogovor za vedno. Postopek brisanja se nekoliko razlikuje glede na to, ali uporabljate Windows, Mac ali mobilni telefon.

Windows

1.

Iz seznama stikov na levi strani okna Skype izberite ime osebe. Pogovori, ki ste jih imeli, so se pojavili na desni strani okna.

2.

Z desno miškino tipko kliknite uporabniško ime v tem oknu s seznamom pogovorov in izberite »Skrij pogovor«, da pogovore ne vidite.

3.

V meniju na vrhu zaslona izberite možnost »Orodja« in v spustnem meniju izberite »Možnosti«, če želite izbrisati celotno zgodovino pogovorov.

4.

Na levi strani zaslona izberite zavihek »Zasebnost«. Pritisnite gumb »Počisti zgodovino«, da izbrišete zgodovino vseh pogovorov, povezanih z vašim računom, vključno s klici, besedilnimi sporočili, neposrednimi sporočili, glasovnimi sporočili in datotekami, ki ste jih poslali ali prejeli.

Mac

1.

Iz seznama stikov na levi strani okna Skype izberite ime osebe. Pogovori, ki ste jih imeli, so se pojavili na desni strani okna.

2.

Z desno miškino tipko kliknite uporabniško ime v tem oknu na seznamu pogovorov in izberite »Izbriši pogovor«, da izbrišete pogovor iz računa. Kliknite "Izbriši" v pojavnem oknu, da potrdite svojo odločitev.

3.

Pritisnite "Skype" v meniju na vrhu zaslona in v spustnem meniju kliknite "Nastavitve", če želite izbrisati celotno zgodovino pogovorov.

4.

Kliknite zavihek »Zasebnost« v meniju na levi strani zaslona. Za brisanje zgodovine vseh pogovorov, povezanih z vašim računom, vključno s klici, besedilnimi sporočili, neposrednimi sporočili, glasovnimi sporočili in datotekami, ki ste jih poslali ali prejeli, pritisnite gumb »Izbriši celotno zgodovino klepeta«.

Android

1.

V glavnem meniju za Skype v Androidu pritisnite »Najnovejše« in se dotaknite pogovora, ki ga želite skriti.

2.

Pritisnite menijsko tipko na telefonu.

3.

V meniju, ki se odpre, se dotaknite možnosti »Zapri«, da odstranite pogovor s seznama pod Nedavno. Pogovorov v sistemu Android iz maja 2012 ni mogoče izbrisati.

Nasvet

  • Od maja 2012 uporabniki sistema Windows Phone ne morejo skriti ali brisati zgodovine pogovorov iz telefona.
 

Pustite Komentar